Най-горещите тенденции в маникюра за лятото 2022

маникюр

Горещото лято наближава отново и с него идват нови тенденции за нокти. С изкуството за нокти в своя абсолютен връх, има претоварване от дизайни, от които да черпите вдъхновение, поради което сме тук, за да подчертаем няколко от най-добрите тенденции. В тази статия ще ви разкрием най-търсените летни тенденции в маникюра. Изброихме за вас 10-те най-добри дизайна за сезона.

10. Цветни нокти

През пролетта видяхме цветя навсякъде, така че не е изненада, че тенденцията се пренася и през лятото. С увеличение на обема на търсене, определено можем да очакваме да продължим да виждаме тази тенденция. За щастие цветята са вечни и могат да бъдат направени по милион различни начини!

9. Оранжеви нокти

Оранжевото е страхотен цвят за лятото, и вероятно единственият път, когато бихте могли да направите нещо толкова ярко, така че има смисъл този цвят за ноктите да е в тенденция. Уверете се, че сте избрали ярък, жив оранжев, вместо по-тъмно, което би се асоциирало повече с есента.

8. Бели нокти

Още един цвят, който е най-подходящ за лятото. Бялото наистина може да подчертае вашия тен и да се чувствате летни, чисти и свежи!

7. Френски маникюр

Френският маникюр е истинска класика. Този вечен външен вид е елегантен, занижен и прави ръцете ви да изглеждат толкова елегантни. Френското мани никога няма да излезе от мода, а в днешно време има толкова много забавни вариации, от които можете да избирате, за да ги направите по-лични за вашия стил!

6. Перлени нокти

За да постигнете тази тенденция, изберете прозрачна или светло розова основа, с малки перли, залепени отгоре. 3-D изгледът наистина ще се откроява въпреки неутралните цветове.

5. Ягодови нокти

Ягодите са основен продукт за лятото, така че естествено дизайнът на ягодови нокти попадна в този списък. Цветовата схема на ягодите е толкова сладка и лятна и много актуална.

4. Бадемови Омбре Нокти

Бадемовата форма винаги е популярен избор за ноктите, защото е толкова ласкателна за всички и изглежда естествена. Омбре нокът начин по който се смесва два цвята заедно. Има толкова много цветови комбинации, от които да избирате, и очакваме да видим някои ярки това лято!

3. Розови блестящи нокти

Защо да имате матови нокти, когато можете да имате блестящи нокти? Блясъкът незабавно прави ноктите по-забавни и вълнуващи. Можете да изберете горещо розово или нежно бебешко розово, и да украсите с блясък или кристали, за да ги накарате да изпъкнат!

2. Дъга

Очакваме да видим дъгови нокти в тенденциите дори след юни, тъй като те са идеални за лятото!

1. Нокти с пеперуди

Ноктите с пеперуди официално са тенденцията за нокти на сезона. Ние обичаме тенденцията на пеперудите, защото точно като пеперудите и тяхната уникалност, има милион начини, по които можете да изпълните тази тенденция!

Loading

Споделете тази статия с вашите приятели!