Какви обувки ще бъдат актуални това лято?

обувки

Модните тенденции за обувките това лято вече са факт. Те бяха подадени от големите дизайнери и модни къщи и днес, можем спокойно да си напазаруваме моделите, с които да бъдем актуални и красиви. Ако все още не сте го направили и нямате и най-малка идея с какви чифтове да се запасите, останете с нас. Предстои ви да разберете кои ще са най-модерните дамски обувки през лято 2022 година.

Удобната и практична…чехла!

Разглеждайки световните актуални предложения за сезона, се убеждаваме, че тази година дизайнерите залагат на комфорта по един очевиден и категоричен начин. Те възприемат джапанката и чехлата като модел за всяка своя лятна обувка. С други думи, удобното пъхване на крака без нужда от закопчаване, омотаване или каквото и да е действие, за да сте готови да се отправите към следващата си ваканционна дестинация, е на почит. С интерес разгледахме дори чехли с високи токчета, джапанки между пръста на висока платформа и какви ли не други ексцентрични, но на 100% комфортни предложения за настоящото лято.

Отново с остър нос напред

Издължените носове бяха актуални преди доста години. Но както знаете, в модата колелото постоянно се върти. И ето, че отново приветстваме елегантните обувки с остър и дълъг нос. На практика обаче те не заемат само рафтовете с изискани и официални предложения. Този остър нос е достъпен дори в спортно-елегантни варианти, например под формата на пантофка или обувка в оксфордски стил.

Уникален пирамидален ток

Категорично, този тренд е истински моден шедьовър. Пирамидалният ток става още по-нестандартен, когато е въвлечен в уникална полу- или изцяло прозрачна конструкция от силикон. При всички случаи, този вид ток е нещо ново, креативно и различно за модната сцена. Но дамите, които вече са го тествали на собствените си ходила, ще потвърдят, че той отново е част от тренда за удобство и комфорт по време на летните незабравими мигове. Да, истина е – високият пирамидален ток е изключително лесен за носене дори от дамите, които са прекарали цялата си младост на кецове.

И като казахме кецове, да видим какво ново покрай тях за лятото!

Всъщност, не очаквайте нищо ново в спортния сектор. Точно обратното. През лято 2022 година ще носите кецове в ретро дизайн. Затворете очи и си спомнете с какви маратонки тренирахте физическо в младежките години. Ако можете и да ги намерите тези обувки, спокойно си ги носете през идните месеци. Точно такива – изключително комфортни (отново), създадени главно за спорт и със специфична форма – ще са актуалните сникърси през настоящия сезон.

Сандалите на рибаря – тотален хит за летния сезон

Ако не можете да си ги представите, ще се опитаме най-простичко да ви разясним този интересен актуален тренд. Сандалите са с доста тумбеста форма, подходяща за широк крак, и със задължително равна на не повече от 5 сантиметра от земята подметка. Те са груби, приличат на провинциални обувки за полето, но само ако знаете колко удобно можете да се носите по плажа, сред природата и дори на работа с тях. Сандалите на рибаря в повечето случаи са в класически цветове, от естествена кожа и с прост, подходящ за всякакви комбинации дизайн. Страхотни са!

А сега е ред за малко шопинг! Вече знаете какво ще е модерно през този сезон, така че смело към любимия ви магазин за обувки за нови летни попълнения!

Loading

Споделете тази статия с вашите приятели!